シラバス情報

授業コード
71920012
講義名
Business Eng B(Production) (SA-Bレベル) [ライブ型・点呼]
開講時期
2021年度2Q(前期)
科目分類
外国語
科目分野
英語
教員名
オリバー マッキー
実務家教員
履修年次
3〜4
単位数
2単位
曜日時限
月曜3限、水曜3限

学習目標 (到達目標)
Students will acquire a wide range of natural business vocabulary, phrases, idioms, and patterns. They will learn appropriate etiquette, patterns of interaction, modes of expression, and business culture.
授業概要 (教育目的)
This class will be highly production-focused, meaning that each student will make multiple solo presentations. We will focus on presenting product promotion, product ideas, project proposals, and business plans.
履修条件
履修条件緩和
成績評価方法・基準
Participation 70%*, Presentations 30%

*Students cannot receive participation scores for lesson they do not attend.
期末試験の内容
During the course, students will be expected to prepare and give presentations. These will account for 30% of the final grade.
課題の内容

授業内容
第1回
How to evaluate, how to present - part 1
第2回
How to evaluate, how to present - part 2
第3回
How to evaluate, how to present - part 3
第4回
How to evaluate, how to present - part 4
第5回
How to evaluate, how to present - part 5
第6回
How to evaluate, how to present - part 6
第7回
How to evaluate, how to present - part 7
第8回
How to evaluate, how to present - part 8
第9回
How to evaluate, how to present - part 9
第10回
How to evaluate, how to present - part 10
第11回
How to evaluate, how to present - part 11
第12回
How to evaluate, how to present - part 12
第13回
How to evaluate, how to present - part 13
第14回
How to evaluate, how to present - part 14
第15回
Final Presentation
第16回
Final Presentation

購入が必要な教科書

教科書以外に準備するもの(画材・機材)
Norebook, pencils, eraser.

参考文献
※大学での教科書販売はありません。

教員より履修学生へメッセージ
教員連絡先
ojmackie@yahoo.com